Recycling

Home / Recycling

Onze activiteiten in de GWW en sloopbranche maakt dat we met veel vrijkomende materialen te maken hebben. Ook zijn wij al jaren een bekende partij voor particulieren, overheden en bouw- en collega bedrijven voor het innemen van afval. Door de verhuur van afvalcontainers en de aanwezigheid van een weegbrug maakt het dat wij voor onze klanten een perfecte partner zijn op het gebied van afvalinname en recycling.

VANG-centrum

Van Afval Naar Grondstof is een term waar wij in geloven!

Met het innemen van verschillende afvalstromen vanuit onze sloopprojecten en van particulieren en bedrijven gaan we voor recycling op een zo'n hoog mogelijk niveau. Naast het recyclen van bouw- en sloopafval naar mono-stromen (puin, hout, groen, gips, etc.), maakt ons eigen VANG-centrum het mogelijk sloopmaterialen opnieuw geschikt te maken voor hergebruik. Zo krijgen o.a. spanten, balken, deuren, kozijnen op deze manier een nieuw leven.

Puinrecycling

Dijkhoff houdt zich al jaren bezig met het puinrecycling.

Met recycling bedoelen we van beton- en metselwerkpuin afkomstig uit onze activiteiten. Met behulp van een eigen (mobiele) puinbreekinstallatie produceren we op onze werf en bij u op locatie verschillende gradaties aan puingranulaten. Deze granulaten zijn uitermate geschikt voor de grond-, weg-, en waterbouw waarbij het als funderings- of afwerkingslaag ingezet kan worden.

Ook produceren wij betongranulaten voor infiltratiesystemen, welke ook bruikbaar zijn voor nieuwe toepassingen in de betonindustrie.

Neemt u contact met ons op:   0413 - 291391   info@dijkhoff.nl