DIJKHOFF

Al meer dan een eeuw lang staat DIJKHOFF bekend als een ervaren en betrouwbare aannemer in diverse sectoren. Wij zijn een veelzijdig en groeiend familiebedrijf gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw, sloop- en recycling, natuurtechnische (onderhouds-)werken, bodemsaneringen en infiltratietechnieken.

Ondersteunen en ontzorgen
Bij DIJKHOFF staat ondersteunen en ontzorgen centraal. Vanuit onze kennis en ervaring komen we tot integrale, innovatieve en duurzame oplossingen. Zo begrijpen wij dat elk project uniek is en zijn er trots op om maatwerk te leveren voor elke opdracht. Onze aanpak zorgt ervoor dat we nauw samenwerken binnen een deskundig team dat bestaat uit onze eigen vakmensen, waar nodig specialistische partners en enthousiaste opdrachtgevers om hen te ondersteunen en ontzorgen gedurende het hele proces.

In de loop der jaren hebben wij een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. Tot onze vaste opdrachtgevers behoren:

  • Bouwbedrijven;
  • Woningcorporaties;
  • Projectontwikkelaars;
  • Particulieren;
  • Gemeentelijke-, provinciale- en rijksoverheden;

Historie

Het fundament van DIJKHOFF werd gelegd in 1914. Antoon Dijkhoff, grootvader van de huidige directeuren Toine en Léon Dijkhoff, begon aan de Heeswijkseweg te Heeswijk met de handel en transport van stenen, kolen en andere bouwmaterialen.

Na de oorlog werden de eerste vrachtwagens en Jacobsladders aangeschaft door de tweede generatie van de DIJKHOFF-familie, bestaande uit Grard en Harry. Later werd daar ook een Dragline aan toegevoegd. In de jaren '80 namen de neven Toine, zoon van Harry, en Léon, zoon van Grard, het roer over als de derde generatie. Deze leiding pakte de zaken voortvarend aan, wat resulteerde in diverse ontwikkelingen en uitbreidingen, waaronder een tweede werf en een karakteristiek kantoorpand.


Toekomstgericht

DIJKHOFF is een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Kernwaarden als ondersteunen, ontzorgen, stabiliteit, service, kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke aandacht vormen de basis voor ons bedrijf dat klaar is om de toekomst tegemoet te treden.