Over ons

Home / Over ons

Gebr. Dijkhoff & Zn BV

Ondersteunen en ontzorgen, al meer dan 100(!) jaar lang. Gebr. Dijkhoff BV is een aantoonbaar ervaren aannemer in de grond-, weg en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Daarnaast zijn we actief in:

  • Cultuurtechnische (onderhouds-)werken;
  • Bodemsaneringen;
  • Infiltratietechnieken;
  • Veel meer, bekijk ons complete overzicht van onze diensten via het menu.

Tot onze vaste opdrachtgevers behoren bouwbedrijven, woningcorporaties, projectontwikkelaars, particulieren en gemeentelijke-, provinciale- en rijksoverheden.

Fundament

Het fundament van Gebr. Dijkhoff BV werd gelegd in 1914. Antoon Dijkhoff, grootvader van de huidige directeuren Toine en Léon Dijkhoff, begon aan de Heeswijkseweg te Heeswijk met de handel en transport van stenen, kolen en andere bouwmaterialen.

Net na de oorlog werden de eerste vrachtwagens en Jacobsladders aangeschaft. Dit gebeurde door de 2e generatie Dijkhoff (Grard & Harry), later kwam hier nog een Dragline bij. In de jaren ’80 kwamen de neven Toine, zoon van Harry, en Léon, zoon van Grard, aan het roer. Deze 3e generatie pakte de zaken voortvarend aan en er volgden verscheidene ontwikkelingen en uitbreidingen waaronder een tweede werf en een karakteristiek kantoorpand.

Aan 't Kanaal

Naast deze werkzaamheden runde hij toentertijd een café en brandstofhandel genaamd Aan ’t Kanaal, refererend aan de Zuid-Willemsvaart, die op een steenworp afstand langs het bedrijf loopt. Zowel met paard en wagen als per boot werden de bouw- en brandstoffen aan- en afgevoerd, waarna ze met de hand geladen en gelost werden.

Neem nu contact met ons op:   0413 - 291391   info@dijkhoff.nl