Over ons

Home / Over ons

Fundament

Het fundament van Gebr. Dijkhoff BV werd gelegd in 1914. Antoon Dijkhoff, grootvader van de huidige directeuren Toine en Léon Dijkhoff, begon aan de Heeswijkseweg te Heeswijk met de handel en transport van stenen, kolen en andere bouwmaterialen.

Aan 't Kanaal

Naast deze werkzaamheden runde hij toentertijd een café en brandstofhandel genaamd Aan ’t Kanaal, refererend aan de Zuid-Willemsvaart, die op een steenworp afstand langs het bedrijf loopt. Zowel met paard en wagen als per boot werden de bouw- en brandstoffen aan- en afgevoerd, waarna ze met de hand geladen en gelost werden.

Kantoorpand

Net na de oorlog werden de eerste vrachtwagens en Jacobsladders aangeschaft. Dit gebeurde door de 2e generatie Dijkhoff (Grard & Harry), later kwam hier nog een Dragline bij. In de jaren ’80 kwamen de neven Toine, zoon van Harry, en Léon, zoon van Grard, aan het roer. Deze 3e generatie pakte de zaken voortvarend aan en er volgden verscheidene ontwikkelingen en uitbreidingen waaronder een tweede werf en een karakteristiek kantoorpand.

Neem nu contact met ons op:   0413 - 291391   info@dijkhoff.nl

WhatsApp chat