Puinrecycling


Al jaren houdt DIJKHOFF zich bezig met het recyclen van puin, waarbij beton- en metselwerkpuin afkomstig uit eigen activiteiten wordt omgezet in waardevolle grondstoffen. Door middel van een eigen (mobiele) puinbreekinstallatie produceert DIJKHOFF op de werf en op locatie verschillende gradaties aan puingranulaten. Deze duurzame oplossing draagt bij aan een circulaire economie en vermindert de impact op het milieu.

De puingranulaten die wij produceren, zijn uitermate geschikt voor diverse toepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. Ze kunnen worden ingezet als funderings- of afwerkingslaag, waardoor de behoefte aan primaire grondstoffen wordt verminderd. Daarnaast produceren we betongranulaten voor infiltratiesystemen, die ook bruikbaar zijn voor nieuwe toepassingen in de betonindustrie.

Gecertificeerde kwaliteit


Een belangrijk aspect van de puingranulaten die DIJKHOFF produceert, is de gecertificeerde kwaliteit. Ons bedrijf voldoet aan strenge normen en richtlijnen, waardoor klanten erop kunnen vertrouwen dat de puingranulaten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Deze certificering biedt zekerheid en draagt bij aan de duurzaamheid van bouwprojecten waarin de granulaten worden toegepast.