Sloopwerk

Home / Sloopwerk

Zo’n 30% van onze werkzaamheden bestaat uit het slopen van gebouwen. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van sloopwerken voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Bij onze sloopwerkzaamheden staat veiligheid en duurzaamheid centraal. Bij sloopwerk gaat het om vakkundig te werk gaan, onze jarenlange ervaring zorgt voor een gestructureerde aanpak. Het omgaan met aanwezige risico’s en hergebruik van materialen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast de gewone sloopwerkzaamheden zorgen we met het uitzeven en aanvullen van het sloopterrein voor een keurig eindresultaat. Aan de voorkant van het proces kunnen we bovendien assisteren bij asbestverwijdering en het treffen van bouwkundige voorzieningen. Als gecertificeerd sloopaannemer worden de werkzaamheden uitgevoerd volgens de richtlijnen van SVMS007 (Stichting Veilig en Milieukundig Slopen).

Totaalsloop

Gebr. Dijkhoff BV is gespecialiseerd in het compleet slopen van allerhande gebouwen en installaties.
Al het sloopwerk, tot afvoer en recycling, worden in eigen beheer volgens de geldende regels en wetten uitgevoerd. Van groot tot kleine sloopobjecten, alle zorgen rondom sloopwerk kunt u met een gerust hart uit handen geven aan Gebr. Dijkhoff BV.

Renovatiesloop

Duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda, vandaar dat slopen t.b.v. renovatie vaker de voorkeur krijgt boven totaalsloop. Naast onze inzet voor renovatie en restauratie vinden we het erg belangrijk dat gebruikte bouwmaterialen uit sloop een nieuw leven krijgen. Onze sloopwerkzaamheden hebben onder andere betrekking op:

  • Woningen;
  • Bedrijfsgebouwen;
  • Ziekenhuizen;
  • Winkelcentra;
  • Monumentale panden.

Neemt u contact met ons op:   0413 - 291391   info@dijkhoff.nl